ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής ΑΠΘ
Γίνετε μέλη στο dapndfk4dents και αυξήστε τα δικαιώματα ανάγνωσης και download θεμάτων.

Τα μέλη μπορούν να εισάγουν στα posts τους φωτογραφίες , video και ψηφοφορίες.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις να δέχεσαι στο mail σου όλα τα νέα που αφορούν στο έτος σου!!!

Αυξάνοντας τα posts σου αποκτάς δικαίωμα διόρθωσης του κειμένου που εισάγεις!

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 271 (11-05-2011)

Πήγαινε κάτω

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 271 (11-05-2011)

Δημοσίευση από zmeseman Την / Το Πεμ Μάης 05, 2011 9:33 pm

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

(συνεδρίαση αριθμ. 271/11-5-2011)Καλείσθε σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 11 Μαϊου 2011 και ώρα 11.00 π.μ. στο Μπλε Αμφιθέατρο στο Α' Υπόγειο του κτιρίου της Οδοντιατρικής Σχολής.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣΓια τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης1. Εσωτερικοί Κανονισμοί της Σχολής (Διδακτορικών Διατριβών, Ελεγκτικής Επιτροπής, Οικονομικής Επιμελητείας, Διαγνωστικού Οδοντιατρικής Σχολής, Μηχανοργάνωσης, Νησίδας, Σύμβουλου Φοιτητή. Τα αρχεία pdf βρίσκονται στον σύνδεσμο "Υλικό Γενικών Συνελεύσεων", στην αρχική σελίδα της Σχολής).

2. Διαγωνισμοί προμηθειών Π.Π.Σ.

3. Ενημέρωση για την Εξωτερική Αξιολόγηση της Οδοντιατρικής Σχολής.

4. Ανακοινώσεις-Αιτήσεις-Προτάσεις.Για τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης.5. Προκήρυξη μιας θέσης στη βαθμίδα του Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Ορθοδοντική» του Τομέα Ορθοδοντικής και Περιοδοντολογίας (εξέλιξη του Αναπλ.Καθηγητή κ.Ν.Τοπουζέλη).

6. Προκήρυξη μιας θέσης στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Οδοντική Χειρουργική» του Τομέα Παθολογίας και Θεραπευτικής των Οδοντικών Ιστών (εξέλιξη του Επίκ.Καθηγητή κ.Κ.Τολίδη).

7. Προκήρυξη μιας θέσης στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Ενδοδοντολογία» του Τομέα Παθολογίας και Θεραπευτικής των Οδοντικών Ιστών (εξέλιξη της Επίκ.Καθηγήτριας κ.Ουρ.Παντελίδου).

8. Προκήρυξη μιας θέσης στη βαθμίδα του Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Ενδοδοντολογία» του Τομέα Παθολογίας και Θεραπευτικής των Οδοντικών Ιστών (εξέλιξη του Αναπλ.Καθηγητή κ.Ι.Κολοκούρη).

9. Προκήρυξη μιας θέσης στη βαθμίδα του Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Ενδοδοντολογία» του Τομέα Παθολογίας και Θεραπευτικής των Οδοντικών Ιστών (εξέλιξη του Αναπλ.Καθηγητή κ.Χ.Σταυριανού).

10. Προκήρυξη μιας θέσης στη βαθμίδα του Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική» του Τομέα Παθολογίας και Χειρουργικής Στόματος (εξέλιξη της Αναπλ. Καθηγήτριας κας Ειρ. Καραμπούτα-Βουλγαροπούλου).

11. Προκήρυξη μίας θέσης στη βαθμίδα του Αναπλ. Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Στοματολογία» του Τομέα Παθολογίας και Χειρουργικής Στόματος (εξέλιξη του Επίκ. Καθηγητή κ. Αθ. Πουλόπουλου).

12. Προκήρυξη μίας θέσης Επίκ. Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική» του Τομέα Παθολογίας και Χειρουργικής Στόματος (εξέλιξη του Λέκτορα Τηλαβερίδη).

13. Ορισμός Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση της διδακτορικής διατριβής της υπ.διδάκτορα κ.Ε.Κωστή.

14. Ορισμός Επιτροπών διενέργειας των συνεντεύξεων για την επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ Οδοντιατρικής για το ακαδ.έτος 2011-2012.

15. Παράταση ενός έτους της διδακτορικής διατριβής της υπ.διδάκτορα κ.Γ.Αλεξάνδρου, η οποία λήγει στις 29-11-11.

16. Τροποποίηση τίτλου διδακτορικής διατριβής του υπ.διδάκτορα κ.Α.Αρχάκη.

17. Αποδοχή ή μη αποδοχή του κ.Θ.Λιλλή για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

18. Ορισμός τριμελών συμβουλευτικών επιτροπών για εκπόνηση διδακτορικών διατριβών.

19. Ανακοινώσεις-Αιτήσεις-Προτάσεις.
avatar
zmeseman
3rank
3rank

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ηλικία : 31
Location : Thessaloniki
Έτος σπουδών : Πτυχίο
Registration date : 23/05/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης